Eet smakelijk!

Onze Echte Boter recepten

Maak met onze Echte Boter echt lekkere gerechten! Wij hebben alvast wat recepten voor jou geselecteerd. Voor de dagelijkse kost maar ook voor een feestje thuis!

Een echt lekkere banketletter, maar dan hartig!

Hartige banketletter

Hoe gezellig is de Sinterklaastijd! Maak zelf thuis deze smakelijke, hartige banketlekker voor pakjesavond… Lekker om met elkaar te delen!
recept Echte Boter hartige banketletter

Echt lekkere Speculaas!

Maak voor het gezellige Sinterklaasavondje, vol met lekkers en cadeautjes, zelf overheerlijke speculaas. Lekker bij een warme beker chocomel, slagroom & mini marshmallows.

Met een heerlijke nootachtige smaak!

Bruine boter Brownies

Roomboter & chocolade is altijd een top combinatie, maar deze bruine boter brownies zijn extra lekker. Door bruine boter “beurre noisette” te gebruiken bij de bereiding, krijgen de brownies een heerlijke nootachtige smaak. Je weet niet wat je proeft!
Echte Boter brownies

Echte appeltaart met abrikozen

Een echt lekkere appeltaart is altijd een goed idee. Voor bij een kop koffie of als taartje op een verjaardag met een lekkere dot slagroom!
Echte_Boter_appeltaart_met_abrikozen

Maar dan anders

Echte (kruiden)boter

Met onze roomboter kun je veel kanten op en maak je de lekkerste soorten kruidenboter voor bij een borrel of BBQ in de tuin. Wij hebben drie –net even anders- soorten kruidenboter voor je bedacht, want met onze Echte Boter blijf je smeren!

Met zoete aardappel en Echte Boter

Zomerse stamppot

Ben jij ook gek op stamppot? Wij wel! Met deze zomerse variant, met zoete aardappel en Echte Boter, zet je een heerlijke, smeuïge stamppot op tafel!

Echt Feestelijke verjaardagscake!

Inspiratie nodig voor een feestelijke verjaardagscake? Maak dan een echt lekkere cake opgebouwd in laagjes met heerlijke Hollandse aardbeien & slagroom!

Asperges à la flamande

Het is weer asperges tijd! Verse asperges, ambachtelijke beenham, een eitje en natuurlijk rijkelijk overgoten met Echte Boter… een gouden combinatie!

Echte Wentelteefjes

Wat dacht je van heerlijke wentelteefjes? Gegarandeerd een succes thuis!

Lente Stamppotje

Stampen maar! Aardappels, lente-ui, doperwtjes & een klont Echte Boter = een echt Lente Stamppotje! Makkelijk, lekker en zo op tafel!

Met Echte Boter crème

Roomboter muffin

Maak er een feest van met onze Echte Boter muffins. Een heerlijk basisrecept met een topping van romige botercrème. Maak het helemaal af met vrolijk, gekleurde spikkels… gegarandeerd een succes bij kinderen!

Echte Boter tulband

Bij een kerstontbijt hoort natuurlijk een lekkere roomboter tulband. Voor de komende feestdagen kun je deze ook een keer zelf maken met ons recept voor een Echte Boter caketulband. Geniet van een heerlijk stuk tulband besmeerd met een lekkere laag Echte Boter!
Echte Boter tulband

Echte Kerstkransjes

Oh Denneboom, oh Denneboom… Hoe speciaal is de decembermaand met de versierde kerstboom met lichtjes, gezellige kerstmuziek op de achtergrond en iets lekkers op tafel! Met dit recept maak je zelf lekkere kerstkransjes met Echte Boter.
Echte Boter Kerstkransjes

Maar dan met karamel en pecannoten

Echte Boterkoek

Een echt lekkere boterkoek maak je natuurlijk met onze roomboter. Een klassieker, maar dan wel met een twist van karamel en pecannoten. Doet het altijd goed bij visite!

En onze Echte Boter is altijd lekker bij poffertjes!