Eet smakelijk!

Onze Echte Boter recepten

Maak met onze Echte Boter echt lekkere gerechten! Wij hebben alvast wat recepten voor jou geselecteerd. Voor de dagelijkse kost maar ook voor een feestje thuis!

Maar dan met karamel en pecannoten

Echte Boterkoek

Een echt lekkere boterkoek maak je natuurlijk met onze roomboter. Een klassieker, maar dan wel met een twist van karamel en pecannoten. Doet het altijd goed bij visite!

Met Echte Boter crème

Roomboter muffin

Maak er een feest van met onze Echte Boter muffins. Een heerlijk basisrecept met een topping van romige botercrème. Maak het helemaal af met vrolijk, gekleurde spikkels… gegarandeerd een succes bij kinderen!

Maar dan anders

Echte (kruiden)boter

Met onze roomboter kun je veel kanten op en maak je de lekkerste soorten kruidenboter voor bij een borrel of BBQ in de tuin. Wij hebben drie –net even anders- soorten kruidenboter voor je bedacht, want met onze Echte Boter blijf je smeren!

Met zoete aardappel en Echte Boter

Zomerse stamppot

Ben jij ook gek op stamppot? Wij wel! Met deze zomerse variant, met zoete aardappel en Echte Boter, zet je een heerlijke, smeuïge stamppot op tafel!

Echt lekkere Speculaas!

Maak voor het gezellige Sinterklaasavondje, vol met lekkers en cadeautjes, zelf overheerlijke speculaas. Lekker bij een warme beker chocomel, slagroom & mini marshmallows.

Echte Boter tulband

Bij een kerstontbijt hoort natuurlijk een lekkere roomboter tulband. Voor de komende feestdagen kun je deze ook een keer zelf maken met ons recept voor een Echte Boter caketulband. Geniet van een heerlijk stuk tulband besmeerd met een lekkere laag Echte Boter!
Echte Boter tulband

En onze Echte Boter is altijd lekker bij poffertjes!