We zijn trots op onze Echte Boter

Er kan er maar één de echte zijn!

We zijn trots op onze Echte Boter. Puur, gezond, goed van smaak en bereid met melk van Hollandse bodem. 100% roomboter in onze herkenbare verpakking. Echte Boter lekker voor op een boterham, om mee te bakken of in te braden. Echte Boter is er voor elk moment.

Voor ieder wat wils

Onze Echte Boter producten

Ons Echte Boter assortiment loopt uiteen van 1 persoons cupjes tot rollen van 500 gram. Verkrijgbaar in een ongezouten of gezouten roomboter variant. Kortom, voor ieder wat wils!

Wist je dat...

… je in de horeca onze Echte Boter ook in een duurzame verpakking kunt tegenkomen? 
Zo dragen we met elkaar bij aan een betere wereld!

Wat bereid jij met Echte Boter?

Bekijk onze recepten!

Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt maken met onze Echte Boter? Wij hebben een aantal lekkere recepten geselecteerd voor ieder moment van de dag. Natuurlijk bereid met Echte Boter. Maak ze nu ook zelf, kijk voor inspiratie bij onze recepten!

Echte Boter gaat de hele wereld over

Waar kom je ons nog meer tegen?

Je bent Echte Boter vast weleens tegengekomen bij je broodje kroket op het terras, in het vliegtuig of bij een ontbijtbuffet tijdens je hotelverblijf. Onze Echte Boter vind je over de hele wereld terug en daar zijn we trots op!

Er kan maar één antwoord de echte zijn!

Wil jij meer weten?

Heb je een vraag over onze Echte Boter? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een leuke opmerking, suggestie of wil je samenwerken, neem dan contact met ons op!